Data Śniadanie godz. 8.30 Zupa ok. godz.11.00 II danie ok. godz. 14.00
11.03.Pn. Pieczywo(1) mieszane z  masłem(7),  serem żółtym (7)    papryka , rzodkiewka i ogórek .  Herbata miętowa. Kapuśniak  z kiszonej  kapusty  z warzywami  (  9)  i  zieleniną.  Serek owocowy(7) Polędwiczki  wieprzowe w sosie (1,7) .  Kasza kuskus(1). Marchewka z groszkiem na parze. Kompot wieloowocowy
1203.Wt Płatki (1) ryżowe  na mleku(7). Pieczywo (1) mieszane   z  masłem (7) , jajkiem (1,3,) ze szczypiorkiem, sałata i rzodkiewka, papryka. Herbata  z cytryną i miodem. Rosołowa   z kaszą (1) jaglaną  z  warzywami (9)     i  zieleniną. Sałatka owocowa Kotleciki z wątróbki  drobiowej (1,3). Ziemniaki „puree”(7).  Surówka z ogórka kiszonego i zielonego Kompot wiśniowy.
13.03.Śr. Pieczywo(1)   mieszane  z masłem (7),  polędwica  wieprzowa, sałata, ogórek , papryka  ż  i  rzodkiewka .Kakao na mleku .(7) Gołąbkowa z mięsem wieprzowym , ryżem i kapustą  zabielana (7)   warzywami (9) i zieleniną. Owoce    Kluski twarogowe z  masełkiem (1,3,7) lekko osłodzone  cukrem trzcinowym i posypane bulką tartą. Surówka z marchwi i jabłka. Kompot.
14.03.Czw. Pieczywo (1) mieszane   z   masłem (7),  twarożek(7) ze szczypiorkiem, ogórek, papryka  i  rzodkiewka. Herbata owocowa. Pomidorowa   z kluseczkami lanymi (1,3)   zabielana (7)  z warzywami (9)  i  zieleniną.  Owoce
Kotleciki ( z pieca) drobiowe. Ziemniaki puree (7) Sałatka z buraczków. Z cebulką Napój  miodowo-cytrynowy.
15.03.Pt. Pieczywo (1) mieszane  z  masłem (7), pasta rybna z makreli i twarożku(4,7) z cebulką, ogórek , rzodkiewka i  papryka. Herbata z cytryną i miodem Ziemniaczana z warzywami i zielenina .(1,3,7,9,) Owoce Bitki wieprzowe duszone w sosie. Makaron(1,7). Surówka z kapusty pekińskiej z marchewka . Kompot z czarnej porzeczki.
18.03.Pn. Pieczywo (1) mieszane z masłem (7),  szczypiorkiem, papryka  i  rzodkiewka i  ogórek . Jajecznica(3) na masełku(7). Herbata  z cytryną i miodem. Kalafiorowa  zabielana (7)                z warzywami (9) i zieleniną.  Jogurcik  (7) Mięso wieprzowe duszone w sosie (1,7) boloński. Makaron (1) spaghetti. Kompot wieloowocowy.
19.03.Wt. Pieczywo (1) mieszane z masłem (7),   serek          twarogowy (7) ze szpinakiem, pomidor, rzodkiewka i papryka.  Herbata z cytryna i miodem.    Zupa krem z brokuł zabielany (7) z mięsem, groszek ptysiowy (1) , warzywami (9)  i  zieleniną.   Owoce    Filecik z kurczaka (z pieca).(1,3).Ziemniaki puree z koperkiem (7). Sałata zielona ze śmietana . (7) Kompot.   
20.03.Śr. Pieczywo(1) mieszane z masłem(7), szynka wieprzowa ogórek kiszony, papryka  i rzodkiewka. Kakao na mleku.(7) Szczawiowa z jajkiem, zabielana z warzywami. (3,7,9)Owoce Pierogi  ruskie (1,3,7) okraszone masełkiem (7). Śmietana (7). Soki owocowe.
21.03.Czw. Płatki(1) owsiane  na mleku(7). Pieczywo  (1) mieszane z masłem (7),  pasztet, sałata, , papryka i rzodkiewka. Herbata owocowa. Ogórkowa zabielana z warzywami.(7,9) Chipsy jabłkowe. Mięso z indyka w sosie (1,7)  z papryką. Kasza bulgur. (1) .   Surówka z kapusty kiszonej.    Kompot z czarnej porzeczki.
22.03.Pt. Pieczywo(1)      mieszane   z  masłem (7), sałata , ogórek kiszony, papryka.  Parówka z  szynki  na  gorąco. Ketchup. Bawarka na mleku (7). Pieczarkowa z makaronikiem (7) zabielana  z warzywami  (7,9)   i zieleniną . Owoce. Kotlety   rybne mielone (1,3,4).     Sos (1,7) grecki . Ziemniaki z  koperkiem.   Ogórek kiszony słupki.                              Kompot wieloowocowy.